Kapcsolat

 

Segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk.

KAPCSOLAT

» ÜGYFÉLSZOLGÁLAT  |  +36 1 5507991  |  info@mbcalibr.hu

» RENDELÉS-FELDOLGOZÓ | KOVÁCS ÁRPÁD kovacs@mbcalibr.hu

Ügyfélszolgálatunk elérhető hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között.

 


 

Magyarországon az INSIZE mérőeszközök hivatalos forgalmazója vagyunk. Ha tőlünk vásárol INSIZE mérőeszközöket, partnerek lehetünk hosszú távon át. A megvásárolt INSIZE mérőeszközöket akár kalibrálva is szállíthatjuk, amit az akkreditált kalibráló laborunkban kalibrálunk, valamint hosszú távon mérőeszköz karbantartást és szervizt biztosítunk.

 

 

Cégünkről

 

M & B Calibr = velünk a metrológia területén

A mérőeszközök területére szakosodott cégünk 1991-ben Csehországban alakult. A mérési technológiákhoz szükséges mérőműszerek értékesítésével, azok akkreditált kalibrálásával, laboratóriumi bérmérésekkel, testre szabott és egyedi méretű mérőeszközök gyártásával is foglalkozunk, melyekhez teljes körű szolgáltatásokat is nyújtunk.
A nemzetközi rendszerszabványok tekintetében a Bureau Veritas Certification SN EN ISO 9001: 2016 minősítéssel rendelkezünk 2016 óta.
Közép-Európában mi rendelkezünk a legnagyobb akkreditált laboratóriummal és a legmodernebb felszerelésekkel, továbbá 13 különböző akkreditált mérőeszközhöz nyújtunk kalibrálási szolgáltatást.
Tapasztalatainkat 1991 óta folyamatosan gyarapítjuk, azóta folyamatos a szolgáltatásaink bővítése is. Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Németországban, Lengyelország és Svédországban is bővül a megelégedett megrendelőink köre.

A velünk való együttműködést több, mint 70 tapasztalt szakemberekből álló csapat támogatja lelkes, odaadó, kiváló problémamegoldó és segítőkész munkájával.
Örömmel üdvözölnénk partnereink körében Önt és cégét, hogy igényeinek megfelelően nyújthassunk szolgáltatást és teljesíthessük megrendeléseit a jövőben. 

 mbcalibr tym foto 2021

insize-rozdelovac-pr_1

 

 

Kérdése van? Válaszolunk. Kérjük, figyelmesen adja meg az elérhetőségeit.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Vissza a boltba