Kapcsolat

 

Segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk.

KAPCSOLAT

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT  |  +36 1 5507991  |  info@mbcalibr.hu

RENDELÉS-FELDOLGOZÓ | KOVÁCS ÁRPÁD kovacs@mbcalibr.hu

Ügyfélszolgálatunk elérhető hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között.

 


 

Magyarországon az Insize mérőeszközök egyetlen hivatalos forgalmazó vagyunk.Tőlünk vásárolva Insize mérőeszközöket, az Ön partnere lehetünk hosszú távon át. A tőlünk vásárolt Insize mérőeszközöket akár kalibrálva is szállíthatjuk amit az akkreditált laboratóriumunkban kalibrálunk és hosszú távra mérőeszköz szervizelést és javítást is végezünk.

 

 

Cégünkről

 

M & B Calibr = velünk a metrológia területén

A mérőeszközök területére szakosodott cégünk 1991-ben Csehországban alakult. A mérési technológiákhoz szükséges mérőműszerek értékesítésével, azok akkreditált kalibrálásával, laboratóriumi bérmérésekkel, testre szabott és egyedi méretű mérőeszközök gyártásával is foglalkozunk, melyekhez teljes körű szolgáltatásokat is nyújtunk.
A nemzetközi rendszerszabványok tekintetében a Bureau Veritas Certification SN EN ISO 9001: 2016 minősítéssel rendelkezünk 2016 óta.
Közép-Európában mi rendelkezünk a legnagyobb akkreditált laboratóriummal és a legmodernebb felszerelésekkel, továbbá 12 különböző akkreditált mérőeszközhöz nyújtunk kalibrálási szolgáltatást.
Tapasztalatainkat 1991 óta folyamatosan gyarapítjuk, azóta folyamatos a szolgáltatásaink bővítése is. Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Németországban és Svédországban is bővül a megelégedett megrendelőink köre.

A velünk való együttműködést több, mint 40 tapasztalt szakemberekből álló csapat támogatja lelkes, odaadó, kiváló problémamegoldó és segítőkész munkájával.
Örömmel üdvözölnénk partnereink körében Önt és cégét, hogy igényeinek megfelelően nyújthassunk szolgáltatást és teljesíthessük megrendeléseit a jövőben.

 

 mb calibr team foto

 

Kérdéseire válaszolunk. Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.

Ezt a mezőt ne töltse ki: